Αναζήτηση

Το ξενοδοχείο μας

Το HOTEL KOUROS άνοιξε τις πόρτες του και σας καλωσορίζει. Ο πλούσιος διάκοσμος, εμπνευσμένος από την αριστοκρατική εποχή, σας συναρπάζει, η πολυτέλεια διάχυτη και το χαμόγελο της εξυπηρέτησης άφθονο. Με την πρώτη ματιά νιώθετε το φιλικό περιβάλλον που βεβαιώνει την άνετη διαμονή σας!

Το ξενοδοχείο μας είναι χτισμένο στις παρυφές του λόφου στο δεύτερο χιλιόμετρο Δράμας – Καβάλας, μόλις δύο λεπτά από το κέντρο της πόλης. Η επιβλητική αρχιτεκτονική, η υπέρκομψη πολυτέλεια του κοσμοπολίτικου και η υψηλή αισθητική είναι τα βασικά του χαρακτηριστικά. Από την πρώτη ματιά αισθάνεσαι το φιλικό του περιβάλλον, που είναι έτοιμο να σας φιλοξενήσει σε μια όαση ηρεμίας και ομορφιάς με γνώμονα την μοναδική Μακεδονική φιλοξενία.

Σουίτες

Κανένας συμβιβασμός, η απόλυτη πολυτέλεια διάχυτη. Η άνεση, η διακόσμηση και η εξυπηρέτηση για εσάς που είστε πρωταγωνιστής, είναι η μοναδική μας προτεραιότητα.

Δωμάτια

Ευχαριστούμε που μας δώσατε την ευκαιρία να σας φιλοξενήσουμε στα 94 υπέροχα δωμάτια του ξενοδοχείου μας. Η ζεστή ατμόσφαιρα, η γοητεία της ποιότητας και της άνεσης θα κάνουν τη διαμονή σας μια αξέχαστη εμπειρία.

Χιλιομετρικές αποστάσεις

Από Δράμα – 2 χλμ
Από Καβάλα – 32 χλμ
Από αεροδρόμιο Καβάλας – 56 χλμ
Από Θεσσαλονίκη – 145 χλμ

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

24 ώρες

Τρίτη

24 ώρες

Τετάρτη

24 ώρες

Πέμπτη

24 ώρες

Παρασκευή

24 ώρες

Σάββατο

24 ώρες

Κυριακή

24 ώρες

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

3o χιλιόμετρο Δράμας - Καβάλας Τ.Κ. 66100

GPS:

41.137732394003, 24.187860488892

Επικοινωνήστε Μαζί Μας
Σχεδιάστε τη διαδρομή μου

Αφήστε μια κριτική

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να προσθέσουν μια κριτική

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας δώσει την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνείτε κάνοντας κλικ στο κουμπί "Αποδοχή".