Αναζήτηση

Ξενοδοχείο Αγριολούλουδο του Γράμμου Ιωάννινα

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στους του Γράμμου σε υψόμετρο 1350μ. ,στην καρδιά του δάσους, 1200μ. από τον οικισμό του Δ.Δ Πληκατίου του Δήμου Μαστοροχωρίων-Κονίτσης του Νομού Ιωαννίνων.

Το ξενοδοχείο έχει έκταση 14 στρ. και βρίσκεται σε περιοχή Natura 2000 μέσα στο μόνιμο καταφύγιο θηραμάτων όπου ζουν πληθυσμοί αγριόγιδων.

Η ύπαρξη ενός μόνιμου καταρράκτη, μιας δρακόλιμνης, και τριών παραποτάμων του ποταμού Σαραντάπορου συμπληρώνουν το τοπίο.

Το ξενοδοχείο αποτελείται από έξι πέτρινα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής κτίρια που βρίσκονται σε απόσταση μεγαλύτερη των 10μ. το ένα από το άλλο.

Υπάρχει το κτήριο υποδοχής στο οποίο λειτουργεί καφετέρια και εστιατόριο με παραδοσιακή κουζίνα όπου οι ιδιοκτήτες αξιοποιούν την 12χρονη και πλέον εμπειρία τους ως ιδιοκτήτες του εστιατορίου «4 Εποχές», που λειτουργεί στο Σπήλαιο Περάματος Ιωαννίνων, με εφόδια και υλικά αποκλειστικά και μόνο από την περιοχή.

Κάθε κτίριο ισόγειο αποτελείται από δυο διαμερίσματα 60 m2 και 70m2 με ξεχωριστή είσοδο. Σε κάθε διαμέρισμα υπάρχει τζάκι, κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, TV, μπάνιο και ,ατομική θέρμανση.

Υπάρχουν 4 μονόχωρα διαμερίσματα που φιλοξενούν μέχρι 3 άτομα και 4 δίχωρα διαμερίσματα που φιλοξενούν μέχρι 5 άτομα

Υπάρχει κιόσκι παρατήρησης με τη χρήση διόπτρας των άγριων πληθυσμών αγριόγιδων που διαβιούν στην περιοχή. Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιούν τα ποδήλατα βουνού καθώς και τα άλογα της Πίνδου του ξενοδοχείου.(προσεχώς)

Υπάρχει κατάλληλος χώρος για μεγάλες εκδηλώσεις, γάμους, βαπτίσεις, δεξιώσεις καθώς και για θεατρικές και καλλιτεχνικές παραστάσεις. Στα τέλη Ιουνίου δίνεται η ευκαιρία στον επισκέπτη να μαζέψει από το τσάι του βουνου που φυτρώνει στην έκταση του ξενοδοχείου.

Καλύτερη Τιμή Κράτησης

Κάντε κράτηση τώρα απευθείας στο ξενοδοχείο χωρίς προμήθειες και επιπλέον χρεώσεις.

Καλέστε μας τώρα στο 27430 91450

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

Ξενοδοχείο Αγριολούλουδο του Γράμμου Ιωάννινα

GPS:

40.3059415, 20.771229100000028

Τηλέφωνο:
Επικοινωνήστε Μαζί Μας
Σχεδιάστε τη διαδρομή μου

Αφήστε μια κριτική

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να προσθέσουν μια κριτική

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας δώσει την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνείτε κάνοντας κλικ στο κουμπί "Αποδοχή".